Oppdag hanseatenes storstue med guide

Dørene til Schøtstuene er åpne i hele sommer. Hver hele time tilbyr vi omvisninger i de imponerende byggene og på Bryggen.

På våre omvisninger på Schøtstuene og Bryggen lærer du mer om Bergen som handelsby. Hvorfor etablerte hanseatene seg her? Hvordan var hverdagslivet på Bryggen? Hvilken betydning hadde de for Bergen som europeisk handelssentrum? En historisk vandring i hanseatenes fotspor sammen med våre guider gir museumsopplevelsen det lille ekstra.

Tidspunkt: hver hele time mellom 11 og 16
Varighet: Ca. 40 minutter
Pris: 130 kr

Maks 12.personer pr.omvisning.

Fra 13. juli til 31. august tilbyr vi her hele time omvisning på Schøtstuene, inkl. Bryggen:
"I hanseatenes fotspor"

For barnefamilier har vi eget tilbud og omvisning:
Kl. 14.00: "Bryggen - byens hjerte"

Vi er selvsagt opptatt av at alle som besøker museet skal få en trygg og god opplevelse, og tar hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder. Alle besøkende må bruke antibac som anvist ved ankomst og holde minst 1 meters avstand.

Lurer du på noe, så kan vi nåes på hanseatisk@museumvest.no eller tlf. 53 00 61 10