Hansaspelet Kampen mot tiden

Velkommen til lansering av Kampen mot tiden på Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene 13. og 14. august kl.11-15.

I det interaktive hørespillet Kampen mot tiden skal du hjelpe museets grunnlegger med å redde Bryggens dyrebare skatter. Du må løse gåter og oppgaver, og kjempe mot både skeptikere, bybranner og elendig økonomi. Kampen mot tiden er en morsom tidsreise der du blir bedre kjent med Det Hanseatiske Museums eventyrlige 150 års-historie!

Velkommen til lansering av Kampen mot tiden på Schøtstuene 13. og 14. august kl.11-15.

Her vil du få oppleve den digitale spillhistorien med kunstneriske innslag i en eksklusiv livesetting.
Kampen mot tiden kan også oppleves akkurat der du er, fra og med 13. august kl.11.

Varighet: Ca 45 min

Mer informasjon om billettkjøp, app og nedlasting kommer!