Guidete turer høst 2020: Schøtstuene + Bryggen

Kom og hør historien om Bryggen og de tyske kjøpmennene som gjorde Bergen til et europeisk handelsknutepunkt!

Bryggen er mer enn bare fasaden. Å gå gjennom de smale passasjene er som å gå tilbake i tid., Fotograf - Silje Katrine Robinson

Nå kan du lørdager og søndager gjennom hele høsten bli med på en vandring i hanseatenes fotspor. Omvisningen starter på hanseatenes gamle forsamlingsrom Schøtstuene og tar deg videre med gjennom Bryggens smale passasjer. Turen avsluttes på Bryggen. Opplev Bryggen på en ny måte og lær mer om livet her for over 500 år siden!

Lør- og søndag: kl.12 familieomvisning
Varighet: ca. 40 minutter
Pris: Kr.130. Omvisningen er inkludert i museumsbilletten, og kan kjøpes her.
Omvisning «Bryggen – Bergens hjerte»: Schøtstuene +Bryggen
- en historisk vandring på barnas premisser! Omvisningen starter på Schøtstuene og fortsetter på Bryggen for å oppdage ukjente sider og hemmeligheter underveis. Skattekart inkludert.

Saturday and Sunday: kl.13 English guided tour
Varighet: ca. 40 minutter
Pris: Kr.130. Omvisningen er inkludert i museumsbilletten, og kan kjøpes her.
Omvisning I hanseatenes fotspor: Schøtstuene –Bryggen
Bli med på en historisk vandring!

Lør- og søndag kl.14 vandring på Bryggen
Varighet: ca. 40 minutter
Pris:kr. 130. Omvisningen er inkludert i museumsbilletten, og kan kjøpes her.
Omvisning I hanseatenes fotspor: Schøtstuene –Bryggen
Omvisningen starter på Schøtstuene og fortsetter i de tyske kjøpmennenes spor gjennom de smale passasjene på verdensarvstedet Bryggen.

Oppstart: Schøtstuene, Øvregaten 50

Få mer info om åpningstider og priser.

Ikke gå glipp av den unike ruinutstillingen på Schøtstuene!