Guidete turer helg: Schøtstuene + Bryggen

Kom og hør historien om Bryggen og de tyske kjøpmennene som gjorde Bergen til et europeisk handelsknutepunkt!

Bryggen er mer enn bare fasaden. Å gå gjennom de smale passasjene er som å gå tilbake i tid., Fotograf - Silje Katrine Robinson

Lørdager og søndager har dere muligheten til å bli med på en vandring i hanseatenes fotspor på Bryggen.
Omvisningen starter på hanseatenes gamle forsamlingsrom Schøtstuene og tar deg videre med gjennom Bryggens smale passasjer. Turen avsluttes på Bryggen.
Opplev Bryggen på en ny måte og lær mer om livet her for over 500 år siden!

Kl.12. Omvisning "I hanseatenes fotspor", Schøtstuene + Bryggen
Varighet: ca. 40 minutter
Pris: kr. 130. Omvisningen er inkludert i museumsbilletten, og kan kjøpes her.
Omvisningen starter på Schøtstuene og fortsetter i de tyske kjøpmennenes spor gjennom de smale passasjene på verdensarvstedet Bryggen.

13:00 English guided tour, "In the foot steps of the Hanseatic merchants, Schøtstuene museum + Bryggen
Duration: appr. 40 minutes
Entrance fee: NOK 130. Guided tour included in the entrance fee.  You can buy the ticket here.
Join our historic walking tour!

Kl.14 Familieomvisning «Bryggen – Bergens hjerte»: Schøtstuene +Bryggen
Varighet: ca. 40 minutter
Pris: Kr.130. Omvisningen er inkludert i museumsbilletten, og kan kjøpes her.
En historisk vandring på barnas premisser! Omvisningen starter på Schøtstuene og fortsetter på Bryggen for å oppdage ukjente sider og hemmeligheter underveis.
Skattekart inkludert.

Oppstart: Schøtstuene, Øvregaten 50

Få mer info om priser.

Ikke gå glipp av den unike ruinutstillingen på Schøtstuene!